Model A formulier alcoholwetvergunning

Dit aanvraagformulier is bedoeld ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Alcoholwet voor het uitoefenen van een horeca- of slijtersbedrijf door natuurlijke personen of rechtspersonen, met uitzondering van een paracommerciële rechtspersoon als genoemd in artikel 1 van de Alcoholwet,

Heeft u vragen over de aanvraag of heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Dan kunt u contact opnemen met team APV. Bel 0345 - 72 88 00 of mail naar info@westbetuwe.nl

Tijdens het invullen van dit aanvraagformulier voor een horeca- of slijtersbedrijf moet u tijdens het invullen van het aanvraagformulier de volgende bijlages uploaden, verzamel de onderstaande gegevens alvast voordat u het aanvraagformulier invult:

  • Een ingevuld en ondertekend formulier Bijlage Model A.
  • Een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de aanvrager(s), leidinggevende(n) en de ondernemer(s) (paspoort of ID). Kopieer voor én achterkant van het legitimatiebewijs.
  • Een kopie van het Diploma Sociale Hygiëne (SvH) van alle leidinggevenden en bestuurders.
  • Indien van toepassing een schriftelijke verklaring van de bestuurder(s) die geen bemoeienis heeft met het exploiteren van het horecabedrijf.
  • Een document/meetrapport waarop de daadwerkelijke capaciteit van de mechanische ventilatie-inrichting in de horeca-inrichting is aangegeven van alle horecalokaliteiten.
  • Een plattegrond van de inrichting. Hierop moet duidelijk staan wat de afmetingen (lengte, breedte en hoogte) en de oppervlaktes van de publiekstoegankelijke ruimtes zijn. Op de plattegrond moet u ook aangeven waar de bar, keuken, toiletten zijn. Plattegrond bij voorkeur schaal 1:100).
  • Een recente uittreksel inschrijving van de Kamer van Koophandel waarop het vestigingsadres, de bestuurders, soort horecabedrijf en de bedrijfsnaam op vermeldt staan.
  • Bedrijfs- of ondernemingsplan met informatie over het soort activiteiten, de exploitatievorm, doelgroep en de wijze van het tegengaan van overlast bij diverse situaties/scenario’s.
  1. Step 1 of 11: Active step: Begin
  2. Step 2 of 11: Gegevens inrichting waarvoor de vergunning wordt aangevraagd
  3. Step 3 of 11: Omschrijving van de tot de inrichting behorende lokaliteiten, terrassen of slijtlokaliteiten waarvoor de vergunning moet gelden
  4. Step 4 of 11: Openings- en sluitingstijden van de inrichting
  5. Step 5 of 11: Ondernemingsvorm
  6. Step 6 of 11: Natuurlijk(e) persoon/personen
  7. Step 7 of 11: Rechtspersoon/rechtspersonen
  8. Step 8 of 11: Namen van de bestuursleden van de rechtspersoon/rechtspersonen
  9. Step 9 of 11: Verklaring
  10. Step 10 of 11: BIJLAGE BEHORENDE BIJ MODEL A
  11. Step 11 of 11: Voltooid
U beschikt over een verklaring sociale hygiëne *
Bestanden moeten kleiner zijn dan 100 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png pdf doc docx.
U verklaart op geen enkele wijze bemoeienis te hebben met de bedrijfsvoering of de exploitatie van het horecabedrijf of het slijtersbedrijf waarvoor de vergunning wordt aangevraagd. U voegt hiervan een schriftelijke bevestiging toe *
Bestanden moeten kleiner zijn dan 100 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png pdf doc docx.
De vergunning wordt aangevraagd voor de uitoefening van *