Inschrijfformulier bouwkavels

Heeft u interesse in een kavel? Schrijf u dan in via onderstaand formulier. De velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen.

  1. Step 1 of 3: Active step: Begin
  2. Step 2 of 3: Controleer
  3. Step 3 of 3: Voltooid
Per huishouden, of toekomstig te vormen huishouden, kan slechts één keer worden ingeschreven. Als er sprake is van een duurzame relatie tussen twee partners, kan slechts één partner, dan wel mogen de partners samen slechts éénmaal ingeschreven staan als gegadigden voor een bouwkavel.
Koopt u de kavel samen met een partner *
Aan de inschrijving zijn verkoopdocumentatie en voorwaarden voor inschrijving, toewijzing en uitgifte van bouwkavels verbonden. Door in te schrijven verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden en bekend te zijn met de verkoopdocumentatie. Op het digitale inschrijfformulier staan de kavels vermeld waarvoor de inschrijving is opengesteld.
De optieperiode is bedoeld om de benodigde financiering te regelen en te komen tot een goedgekeurd ontwerp. Om uiteindelijk over te gaan tot de officiële aankoop via de notaris. Aan het nemen van een optie zijn kosten verbonden. Dit is € 500 inclusief BTW. Deze kosten worden in mindering gebracht bij de koopsom.